Uppdaterad version av revolutionerande shredder

Arjes innovativa Impaktor 250 EVO är förbättrad på flera punkter.

En långsamtgående shredder som krossar både rivningsavfall, betong, asfalt, trä, stubbar, sopor, däck, madrasser med mera och dessutom har ett kompakt mobilt format. Tyska Arjes omdefinierade vad man kan förvänta sig av en tvåvalsad shredder. Nu har de gjort det igen.

Sedan lanseringen av den första Impaktor 250 för ett par år sedan, har Arjes förbättrat och vidareutvecklat denna unika maskin. Den nya versionen heter Arjes Impaktor 250 EVO.

Den har utrustats med ett revolutionerande snabbväxlingssytem för valsarna, som ny byts på under en timme. Dessutom har en ny typ av vals designats som är av så kallad paddeltyp.

Överbandmagneten är nu standard. Maskinvikten är 14 ton och den har larvbandsunderrede samt flyttas enkelt på lastväxlare.

Produktionskapacitet i armerad betong är upp till 100 ton per timme, 0 – 60 mm slutfraktion.
I trä upp till 20 ton per timme, 0 – 250 mm slutfraktion.

Fördelar med Impaktor 250 EVO i korthet:
Hög kapacitet för sin storlek
Mångsidig, klarar många olika material
Snabbväxlingsystem för valsar
Maximal mobilitet med larvband och lastväxlarram
Innovativ styrning och fördefinierade inställningar

Återförsäljare i Sverige för Arjes produktprogram är Andersen Contractor AB.


timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks