Vattenkanon modell mindre är stora nyheter

Lansering av smidig 230 volts maskin för dammdämpning både inne och ute.

Andersen Contractor AB presenterar en betydelsefull nyhet i litet format. Den nya D10 vattenkanonen, med en räckvidd på 10 – 15 meter, har låg vatten- och elförbrukning och löser dammproblem där större maskiner inte kan användas. Den är lätt att flytta den dit den behövs då den har två hjul och väger 45 kg.

Med en fläkteffekt på 0,75 kW och en vattenförbrukning på bara några liter per minut är den en smidig lösning som kan användas nästan överallt – både inomhus och utomhus. D10 är framtagen för rivningsarbeten men fungerar utmärkt för en mängd olika applikationer inom dammdämpning.

Hydro Boss WLP serien består nu av 8 olika modeller av vattenkanoner, med räckvidd upp till hela 150 meter. Det finns en storlek som passar för varje typ av jobb och vattenmängden kan regleras efter behov.

 

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks