En återblick på MaskinExpo 2009

Vid Mässan på Barkarby Flygfält utanför Stockholm visade vi upp flera nyheter i vår monter. Det fanns ett stort intresse för vårt utbud.

Dammbekämpning har blivit en mycket aktuell miljöåtgärd och som vanligt var Andersen Contractor först ut med nyheterna. Vi visade upp och demonstrerade våra vattenkanoner från Hydro Boss. De finns i två versioner, DCT5 och DCT40, med en spridningsyta på upp till 7800m². Ett torn med en vattenkanon var uppställt och drog blickar till sig.

Återvinning av brännbart material är en industri som ständigt växer. ARJES shredders är de nyaste på marknaden, byggda av pionjärerna bland tillverkarna av sådana maskiner, med över 30 års erfarenhet. Vi visade modellen RAPTOR XL med ett drivsystem där dieselförbrukningen halverats. Många ville veta mer om denna maskin.
 
Vi ställde även ut en RUBBLE MASTER RM60 på en lastväxlarram om endast 12 ton. Säkerligen världens mest sålda återvinningskross, som även i Sverige är en storsäljare.

Våra italienska vänner och leverantörer hade en viktig plats i vår monter. De italienska delikatesserna vi serverade var också som vanligt populära. 

Från Trevi Benne visade vi pulveriserare, gripar och saxar för betong och stål. 3V:s verktyg har gjort succé världen över.

Indeco bygger världens största hydrauliska hammare med tilläggsnamnet ”INDECODZILLA”. Det breda programmet av hammare i många olika storlekar och ljuddämpade versioner, gör att det finns en modell för varje maskin och arbete. På plats visade vi HP2500W och HP4000W i ljuddämpat utförande.

Tack alla ni som besökte oss på mässan. På återseende vid nästa års MaskinExpo!

Husk, ring Andersen – Hver gang

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks