Indeco hydraulhammare för 19 – 24 tonare

Den nya modellen är byggd för att klarar riktigt tuffa tag och passar grävmaskiner av mellanstorlek.

Den senaste nyheten i Indeco´s produktprogram för hydraulhammare är modellen HP 2750. Den passar till en maskin på 19 – 24 ton och är idealisk för grävare på 21 – 22 ton. Hammarkroppen har fått en ny design med extra kraftig förstärkning för att klara av mycket stora påfrestningar.

Verktygsvikten på HP 2750 är 1690 kg. Energiklass per slag är 3650 joule och slagfrekvens 400 – 870 slag per minut. Verktygsdiametern är 135 mm. Som standard är hammaren utrustad med tomslagsskydd. Den har även automatisk slagenergireglering, som anpassar slagen efter materialet hammaren arbetar i. Detta säkerställer att den alltid arbeta med högsta möjliga effektivitet oavsett hårdheten i berget eller betongen som bearbetas.

Indeco hammare kan utrustas med flera typer av mejslar passande för olika arbetsuppgifter. En smörjpunkt gör underhållet enkelt. Automatisk smörjning finns som tillval. Hammarna består av komponenter av hög kvalitet och har ett litet antal slitdelar vilket gör underhållet snabbt och enkelt.

Indeco hydraulhammare är byggda för högsta produktivitet, är driftsäkra med minimala stopp och har en snabbussning för mejselbytet vilket minskar nedtiden. De finns i 21 olika storlekar som passar bärarmaskiner från 0,7 till 140 ton. Passar utmärkt för rivningsrobotar, redskapsbärare, minigrävare och grävmaskiner. Indeco hammare säljs och marknadsförs i Sverige av Andersen Contractor AB.

 

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks