Nya Atlas materialhanterare i minsta, största och mittemellan storlekar

Återförsäljaren Andersen Contractor AB introducerar tre nya modeller på 16, 25 respektive 95 ton.

Atlas Maschinen GmbH fortsätter utveckla sitt maskinprogram med fler modeller av materialhanterare. Alla är utrustade med Steg 4i dieselmotorer. Som alternativ kan de utrustas med elmotorer för stationärt arbete i hamnar, lager- och omlastningsplatser med mera. Atlas materialhanterare kan också monteras på bandvagnsunderrede, på pylon som stationär eller mobil, eller för arbete på järnväg.

Med kvalitetskomponenter och en rad tekniska lösningar bygger Atlas materialhanterare som är stabila, stark, säkra och förarvänliga. Allt för högsta effektivitet vid all slags hantering och lastning. Det kännetecknar självklart även de tre nya modellerna.

160 MH är den minsta modellen i sortimentet. Den har en vikt från 16 ton och en räckvidd på 9,7 meter. Dieselmotor på 77 kW (105 hk). En riktigt effektiv arbetsmyra i det lilla formatet.

250 MH har en vikt på 25 ton och en räckvidd på 12,7 meter. Dieselmotor på 116 kW (158 hk). En maskin användbar på små ytor som samtidigt erbjuder hög kapacitet. En utmärkt mellanstorlek.

800 MH är den största modell Atlas har tillverkat, med en vikt på hela 75 - 95 ton och en räckvidd på 24,1 meter. Dieselmotor på 256 kW (348 hk). Denna maskin har en enorm arbetskapacitet för de riktigt stora jobben.

Andersen Contractor säljer Atlas kompletta program av materialhanterare med 11 olika storlekar från 16 till 95 ton. Maskinerna kan utrustas för all möjliga applikationer. Det finns ett stort urval av passande gripar, saxar och magneter samt andra verktyg för hantering, skrot och återvinning.

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks