Andersen Contractor introducerar Avant redskapsbärare för demolering

Beprövade maskiner lanseras i specialutförande för rivning, sanering och återvinning.
Redskapsbärarna utgör tillsammans med Avant´s rivningsrobot ett demoleringsteam att räkna med.


Avant´s mångsidiga loaders, ofta kallade kompaktlastare, har nu tagits fram i ett särskilt utförande för demolering som marknadsförs och säljs i Sverige av Andersen Contractor AB. Det finns tre modeller, DM 525LPG med gasoldrift samt modell DM 528 och DM 635 med dieselmotor. Maskinvikt 1560 till 1780 kg.

I utförandet för demolering är maskinerna som standard utrustade med bland annat FOPS hyttskydd, fullgummidäck, extra tåliga huvskydd och dubbel hydraulisk snabbkoppling. Som pricken över i går det att använda samma rivningsverktyg på redskapsbäraren och Avant´s rivningsrobotar.

- Dessa rivningsmaskiner kallar vi redskapsbärare för demolering. De är mycket kapabla på egen hand och ihop med Avant´s rivningsrobotar är de ett riktigt demoleringsteam - som dessutom kan dela på samma verktyg. Vi har därmed två starka kort från Avant som kan användas av håltagare och rivningsentreprenörer. Båda maskintyperna är smidiga och mångsidiga, tillsammans utgör de ett nytt koncept vi kallar för Twin Demolition, säger Svend M. Andersen, VD på Andersen Contractor.

Avant DM redskapsbärare har flera fördelar

  • Starka och stabila med stor lyftkapacitet
  • Smidiga, bredd från 990 mm
  • Effektiva och säkra med optimal sikt över monterade verktyg
  • Kan använda många olika rivningsverktyg
  • Kan använda samma verktyg som Avant rivningsrobot
  • Gasoldrift finns som alternativ till diesel

AVANT 635 är den största redskapsbäraren i demoleringsutförande

Twin_Demolition: redskapbäraren och roboten utgör avant´s demoleringsteam

 

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks