Hydraulhammare från Indeco tar täten med världsledande teknik

Andersen Contractor AB är återförsäljare av demoleringsverktygen som visar att hängiven produktutveckling ger resultat.

Indeco har tillverkat hydraulhammare i nästan 40 år. Idag är de en av världens största och mest innovativa tillverkare. De utvecklade världens första ”intelligenta hammare” som automatiskt känner av och reglerar slagfrekvens och styrka till hårdheten i materialet, vilket ger ökad produktivitet. De har också utvecklat världens största hydraulhammare, HP 18000, med en vikt på hela 11 ton. Nästan 5 meter hög och med en spettdiameter på 250 mm har den en enorm kapacitet, även i extremt hårt berg.

Deras senaste nyhet är ett riktigt effektivt tomslagsskydd som kallas ABF (Anti Blank Firing system). Allt tryck elimineras när hammarspettet inte är stadigt placerat mot materialet som ska demoleras. Detta ökar livslängden på slitdelar, minskar behovet av service och reducerar påfrestningarna på både hammare och bärarmaskin.

Nya smarta lösningar och en hög kvalitet gör att Indeco ligger i framkant på den globala marknaden för hydraulhammare. Effektivitet, hållbarhet och minimerat underhåll är kännetecken för deras produkter. I det breda produktprogrammet finns 20 olika storlekar av hydraulhammare, från 80 kg upp till 11 ton. De passar på bärarmaskiner från 700 kg upp till 140 ton. Alla hammare finns också tillgängliga i en extra ljuddämpad version.


 

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks