Två nya materialhanterare från Atlas Maschinen GmbH

Återförsäljaren Andersen Contractor AB lanserar två helt nya modeller i 30- och 40-tonsklassen.

De nya modellerna kallas 300 MH och 400 MH. Med dem kompletterar återförsäljaren Andersen Contractor AB sitt program av Atlas materialhanterare. 300 MH har en vikt på 30 ton och en räckvidd på 16,4 meter. Motor på 125 kW (170 hk). 400 MH har en vikt på 40 ton och en räckvidd 18,1 meter. Motor på 175 kW (238 hk). Maskinerna är utrustade med höj- och sänkbar hytt. De är utmärkta för sortering och skrothantering.

Atlas har alltid inriktat sig på att ta fram maskiner optimalt anpassade för den tilltänkta uppgiften. Atlas produkter håller en hög teknisk nivå för att kunna uppnå detta mål. Det tar sig uttryck i bland annat genomtänkt design och hög förarkomfort. Allt för att få ut mesta möjliga ur både maskin och förare. Det är också något av signumet för Andersen Contractor just att hitta den rätta maskinlösningen för en applikation.

Atlas materialhanterare finns nu i totalt 8 olika storlekar med maskinvikt från 19 till 57 ton. Med en komplett serie maskiner kan Andersen Contractor erbjuda en optimal lösning när det gäller hantering inom återvinningssektorn, hamn och terminal med mera. Materialhanterarna utrustas som standard med bland annat fullgummidäck, centralsmörjning, slangbrottsventiler, backkamera, arbetsbelysning, klimatanläggning och vändbar kylarfläkt. Allt för högsta effektivitet och förarvänlighet.

I och med lanseringen av de nya modellerna kommer Andersen Contractor AB fram till och med 30 juni 2013 erbjuda riktigt bra kampanjpriser på samtliga modeller av Atlas materialhanterare.

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks