DEMCON - Demolering- och återvinningsmässan i Stockholm

Som etablerad leverantör med försäljning, uthyrning och service av rivnings- och återvinningsutrustning är det ett nöje att härmed välkomna er till rivnings- och återvinningsmässan Demcon. Denna branschfest går av stapel 6 – 7 september på Infra City Exhibition Center i Upplands Väsby utanför Stockholm.

I våra montrar inomhus och utomhus visar vi bland annat
- Demoleringsverktyg för 5 – 9 tons maskiner
- Hydraulhammare för minigrävare och uppåt
- Vattenkanoner för dammbekämpning
- Atlas Materialhanterare
- Återvinningskross på under 30 ton som passar perfekt för entreprenören
- Transporttankar för diesel och AdBlue/vatten
- Dessutom demonstrerar vi hur snabbt du byter käftar på Kombisaxen MK som har hydrauliskt käftbyte. MK är ett modernt demoleringsverktyg som erbjuder effektivitet och mångsidighet med snabba käftbyten.
- Vi informerar också om Andersen Rental – uthyrning av maskiner och utrustning för rivning, hantering och återvinning.

Vi ser fram emot att berätta mer om och visa er de effektiva lösningar vi kan erbjuda till maskinentreprenörer, håltagare, rivare och återvinnare. För etablerade återvinningsföretag har vi utrustning som passar och kan bredda och komplettera er verksamhet. Funderar ni på att starta återvinna kan vi erbjuda rätt utrustning för att komma igång på bästa sätt.

Skriv ut din gratis entrébiljett till mässan här.

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks