Kombisaxen MK finns nu även i mindre modell - en kraftfull liten rackare

Från Andersen Contractor AB kommer det enda demoleringsverktyg du behöver - en stor liten nyhet inom rivning och återvinning.

Tillverkaren Trevi Benne har nu utvecklat en mindre modell i sitt program av MK kombisaxar. Nytillskottet är MK 10 som har en verktygsvikt på 1000 kg. Den passar för bärarmaskiner mellan 9 och 18 ton. Därmed kan även mindre maskiner utrustas med denna smarta kombisax.

MK 10 har mekaniskt käftbyte som görs på under 10 minuter. Det är skillnaden mot övriga MK kombisaxar som har hydrauliskt käftbyte. Det mekaniska systemet används på MK 10 för att den ska passa till mindre maskiner. 

Precis som de större modellerna klarar MK 10 utmärkt av att både krossa, klippa och riva i betong, metall och tungt armerade konstruktioner. Med sina fem olika käftar är den mycket mångsidig och fyller varje behov på demoleringssidan. Den har en imponerande klippkraft, med monterad stålsaxkäft hela 250 ton. Med betongsaxkäft är klippkraften 220 ton.

Dessutom görs investeringen i en MK till ett svårslaget pris. Sammantaget gör det MK kombisaxen till en mycket intressant produkt för både entreprenad- och rivningsföretag. Ett utmärkt verktyg både för demoleringsproffs och entreprenörer som vill börja med rivning. MK kombisaxen finns nu i totalt fem olika modeller för maskiner på upp till 60 ton.

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks