Andersen Contractor AB presenterar ANDERSEN RENTAL – uthyrning av utrustning för rivning och återvinning

Den etablerade maskinleverantören introducerar nu en uthyrningsverksamhet, för att tillgodose ett behov som finns i branschen och samtidigt utveckla den egna verksamheten.

Andersen Contractor AB lägger nu till uthyrning som en viktig del i framtidsplanerna. Därmed får företaget ett perfekt komplement till maskinförsäljningen. Uthyrningsverksamheten kommer att gå under namnet Andersen Rental som en del av Andersen Contractor AB.

”Vi har märkt av ett ökat intresse från branschen när det gäller att hyra utrustning för demolering, hantering och återvinning. Det gäller såväl för enstaka jobb som för längre tidsperioder. Att hitta en bra mix av att hyra och köpa utrustning är viktigt för många företag”, säger Svend M. Andersen, VD på Andersen Contractor. 

”Vi har alltid legat i framkant när det gäller att introducera nya produkter och metoder. Därför är det ett naturligt steg för oss att nu börja med uthyrning i större skala. Det ger också kunderna större möjligheter att se våra produkter från sin bästa sida – i arbete.”

Utrustning som kommer finnas tillgängligt för uthyrning är demoleringsverktyg, hydraulhammare, sortergripar, skrotgripar och maskinmonterade stålsaxar. Dessutom maskiner som materialhanterare och avfallskrossar samt vattenkanoner mot damning.

Besök vår Rentalsajt www.andersenrental.se.


timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks