Ny bandmatare från Anaconda

Andersen Contractor AB kan nu erbjuda en ny kostnadseffektiv och smart lösning för materialhantering.

Den nya bandmataren kallas FTR och är en bandburen maskin med hög kapacitet, på upp till 700 ton per timme. Utrustad med siktgaller i ett eller två däck. Idealisk för material som sand, grus, flis med mera. Smidig och användbar i en maskinkedja eller på egen hand, för lastning direkt i container, båt med mera. Den tillverkas av Anaconda som är ledande inom transportband och sorteringsverk för gruvor, grustag och återvinningsindustrin.

FTR bandmatare finns i två modeller med antingen 10 eller 15 meters utmatarband och en maximal utmatningshöjd på hela 6,9 meter. Utmatarbandets bredd är 1050 mm. Maskinen är utrustad med bandmatare som har variabel hastighet. Matartratten rymmer 6 m3 eller 9 m3. Den har en hydrauliskt fällbar huvudsektion och hydrauliska stödben.

Uppställningstiden är 20 minuter. Den fälls ihop för transport utan isärtagning och får plats i en 40 fots sjöcontainer, precis som alla Anacondas produkter. FTR bandmatare kan utrustas med fjärrbetjäning, vibrerande siktgaller samt dubbla drivmotorer för matare och utmatningsband.

 
 
timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks