Andersen Contractor AB är nu återförsäljare av Atlas materialhanterare

Introduktionen av Atlas beprövade materialhanterare är det senaste tillskottet i Andersens breda sortiment av maskiner för rivning, hantering och återvinning.

Maskintillverkaren Atlas Maschinen GmbH är sedan länge välkänd i Sverige med flera olika produkter. I samarbete med Andersen Contractor AB önskar Atlas öka marknadsandelen för nya materialhanterare i Sverige.

”Genom samarbetet med Atlas är vi återförsäljare av deras moderna materialhanterare som håller en hög kvalitet rakt igenom. Som etablerad leverantör till skrot- och återvinningsindustrin känner vi dessutom marknaden väl.” säger Svend M. Andersen, VD på Andersen Contractor AB. ”Till såväl befintliga som nya kunder kan vi därmed presentera en riktig topprodukt, som vi under våren erbjuder till introduktionspris. Vi kommer att ha maskiner i lager för visning och snabb leverans.”

Atlas materialhanterare är optimerade för hantering. Maskinerna är effektiva, pålitliga och förarvänliga. De finns i 6 olika modeller från 19 till 57 ton och kan utrustas med alla former av lastnings- och hanteringsverktyg. De mångsidiga maskinerna är utmärkta för all slags sortering och skrothantering, lastning och lossning i hamnar med mera.


 

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks