Nu kommer en ny serie av den mångsidiga roterande siktskopan!

Andersen Contractor AB introducerar nu en uppdaterad version av den effektiva snurrande siktskopan med det stora användningsområdet.

Trevi Benne tar länge tillverkat den populära siktskopan BVR. Detta är ett grundläggande verktyg inom bland annat park- och grönyteskötsel. Nu finns den i en ny version med namnet BVR e. Tack vare en helt ny hydraulik klarar den av både standardrotation och speedrotation. Siktskopans rotationshastighet är variabel mellan 18 och 35 varv per minut. Därmed blir siktningen av olika typer och storlekar av material ännu effektivare än tidigare.

Siktskoporna är ett mångsidigt och grundläggande verktyg för en mängd olika applikationer. De är väl anpassade för att sortera olika slags restmaterial, hantera stenblandad jord, separera fyllnadsmaterial, täcka rör i rörgravar och mycket annat. Med olika siktsåll kan siktningen anpassas till just den applikation och separeringsstorlek som önskas. Siktsållen finns i utföranden av standardstål och även med Hardox för de riktigt tunga applikationerna.

De nya BVR e finns i fyra storlekar som passar bärarmaskiner mellan 13 och 40 ton. Siktsoporna har en skopvolym på mellan 1,5 m3 och 3 m3 och en skopbredd på mellan 1200 och 1750 mm. Effektiv arbetskapacitet är halva skopvolymen. Till minigrävare och maskiner mellan 3 och 12 ton finns BVR i tre modeller med 18 till 24 varvs rotation.

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks