Med smidiga transporttankar för diesel undviker du driftstopp!

Att köra ut bränsle till maskiner på arbetsplatsen går både snabbt och är enkelt med ContractorTanken.

ContractorTanken är en dieseltank i plast och ett smidigt sätt att transportera drivmedel till entreprenadmaskiner och traktorer med mera. Den finns i två storlekar som rymmer 220 respektive 440 liter. Dessa tankar har undantag från ADR transportbestämmelser. En ADR-godkänd tank som rymmer 460 liter är under utveckling.

Tankarna är designade för att göra lastning, transport och lagerhållning så enkel som möjligt: De har lyfthandtag och spår för gaffeltruck samt kan staplas på varandra. ContractorTankarna har en 12 eller 24 volts pump, automatpistol med slang samt elkablar. Tanken som rymmer 440 liter diesel har även ett låsbart skyddslock och en nivåmätare. Som tillval finns en digital flödesmätare.

Vi kan också erbjuda ett stort urval av andra tankar för såväl diesel som spillolja. Bland annat finns plast- och ståltankar för 950 liter diesel.

Läs mer om dieseltankar här.

timberland outlet nb574 gucci bags reebok pump keds taiwan ray ban 2140 beats beats timberland outlet ray ban wayfarer ray ban 3025 ray ban 2140 keds taiwan vans vans nb574 reebok pump gucci taiwan keds taiwan cheap moncler jackets moncler outlet cheap nike dunks